7/06/2012

Semester och vacation

Så där ja, packad och klar, nu drar jag på två veckors semester hem till mamma och pappa i Alfta. Det här med semester är ju väldigt svårt alltså, för dagarna innan man ska i väg så går det ju bara inte att jobba, allt är tråkigt, allt går segt och tiden går aldrig så sakta som innan man är fri. Men nu äntligen är den här hemska veckan till enda och kl 23 går bussen hem!



Kul fakta:
I Alfta finns en butik där du kan köpa följande; tapeter, målarfärg, penslar, smink, nagellack, hårtillbehör, parfymer, shampoo, balsam, duschkräm, body lotion, lampor, sport-/träningskläder, leksaker, sällskapsspel, pussel, kastruller, stekpannor, glas, tallrikar, elvisp, brödrost, hushållsassistenter, kaffekoppar, tekannor, kokböcker, inredningsböcker, romaner med lokalanknytning, salladsskålar, förvaringsburkar och så löste (lös-te?) så klart. Allt detta, och lite till, i en enda butik!
Sen kan man ju fundera på om det är orsaken till att vi flyttade därifrån eller om det är anledning nog till att flytta tillbaka...hmm..

/ / E

2 kommentarer:

maria sa...

Aldrig lös-te, tror inte man säger löste heller, då låter det som att man löst något. Det heter ju lösviktste egentligen, löste är ju bara slang, men något lösviktste har de ju inte på Ekmans eftersom man alltid köper samma vikt. Eller i reklamen för de där trekantiga påsarna sa de ju "löste i påse", men de måste nog ha hittat på nåt knas för att folk ska köpa mer. I din text skulle jag nog skrivit "te" bara, eftersom detaljen om att det inte är te i påsar är rätt oväsentlig egentligen. Man fattar ju att de typ har allt liksom.. :) Shit, jag borde bli svensklärare!
Hälsa Tippen!

Hon sa...

Det borde du verkligen bli...

/C