6/12/2012

Bröllopsdagen

Lördag i Tromsø och kl 15 ringde klockorna i Ishavskatedralen, bröllopsklockorna!







Och precis här någonstans kom Tord och hans bestmens in på cykel till tonerna av Justices D.A.N.C.E och då brast vi ut i gråt. Clary i värsta sortens ugly-cry. Så det finns inga bilder, none whatsoever. Förlåt. Men ni får bara tänka er det, hur glad han var på sin älskade cykel. Och hur vacker Anita var när hon gick där bredvid sin far upp för altargången. Baaah, börjar nästan gråta bara jag tänker på det. Så fint var det.





Herr och fru Stokka Kåven <3









En liten kaffepaus innan festen, på Kaffebønna selvfølgelig!






Festen var i en gammal skihytta ute i skogen, där välkomnades vi med mjölk och kaka. Väldigt bra att ha tilltugg när man ska på jakt efter sin plats i placeringskassetsdjungeln :)






Bordsdekorationer


Brudparet anlände och vi gick till bords.


Mittemot hade vi flotta paret Maja och Norvald!



Det är alltså här det borde finnas bilder på maten, men det var så gott att vi åt upp så fort att vi knappt hann blinka. Men en bild på Anita och Tårtan när de hämtar mer från buffébordet hanns med i alla fall.

Klirr i glasen = Puss


Tårta till Tårtan!!

Brudvals á la Stokka Kåven, som en balettdansös på droger.




Så tackade de för sig och for.


Då passade vi på att leka lite, eftersom det fortfarande var ljust ute. Eller alltså, så här ljust var det ju exakt hela tiden, dygnet runt. Så himla knasigt!


Så lämnade även vi skogen och for hem till varma sängar.

To be continued!

/ / E

2 kommentarer:

Jessica=) sa...

Ja dör vilket fint bröllop! Älskar dekorationerna & clary sjukt snygga kort. Och vad ni är snygga! Elin din klänning, jag har en exakt likadan, weekday, ska ha den på bröllop på lördag=)
pöss

Hon sa...

Gah! En kommentar :) Missade den. Ja den är superfin den klänningen, tror jag såg ett kort på dig i den på fb för länge sen. Tummen upp! Puss!
/C