9/24/2011

CookieDots!

Cookies med Dots inuti! Ja men då har vi middag för hela nästa vecka. Såg en bild på detta och var tvungen att prova. Mäktigt men Ooo så gott! Väntar på att Elin ska komma hem och sparka lördagskvällen i baken. Jag är helt slut efter att ha börjat min dag med att träna, inhandlat ingridienser till dessa galna bakverk och allra minst gjort dem!

Jag råkade nynna i duschen idag på SATS. Lite pinsamt. Det är så folktomt där på lördagar att man liksom kan glömma bort att man inte är helt ensam. Skyndade in till bastun och satt där en lång stund tills jag nog trodde att de utanför hade glömt bort det hela (?).




Resten av degen frystes in, för mindre glada dagar..

Receptet på CookieDots!
Ingredients: 1 cup (2 sticks) softened butter, 3/4 cup packed light brown sugar, 1 cup granulated sugar, 2 large eggs, 1 tablespoon vanilla extract, 3 1/2 cups flour, 1 teaspoon salt, 1 teaspoon baking soda, 2 cups semi-sweet chocolate chips, 1 package Double Stuff Oreo cookies (Fast jag använde då BrownieDots istället).

Directions: Preheat oven to 350 degrees. In a large bowl, cream butter, brown sugar, and granulated sugar together with a mixer until well combined. Beat in eggs and vanilla.In medium bowl mix the flour, salt, and baking soda. Slowly add to wet ingredients along with chocolate chips until just combined. With a cookie scoop, form balls with the dough. Place one ball on top of an Oreo cookie, and another ball on the bottom. Seal edges together by pressing and cupping in hand until Oreo cookie is fully enclosed with dough. Place onto parchment or silpat lined baking sheets and bake cookies for approximately 13 minutes or until golden brown. Let cool for 5 minutes before transferring to cooling rack.

/ / C

Inga kommentarer: